2025-02-27 0 浏览
我好少写食评, 今日包咗间房四个人, 单系不吐不快, 食到一肚气, 四个人最低消费2500蚊好小事, 蒸条鱼腊肠班九百蚊冇问题合理价钱, 上到嚟枱吓咗一跳, 沙皮都算数, 蒸又过咗火位, 成个头散到睇唔到, 其实餐厅间煮海鲜间唔中有失手好正常, 我哋食客都好习惯, 坦白讲食鱼食咗几十年畀人当白痴, 都系第一次, 我食条鱼$300-$400有少少问题我梗系唔出声啦, 而家我请朋友食饭食条一千蚊一条, 我都估唔到佢哋嘅服务系仲要落我面😔, 唔通香港食肆服务下跌真系自己攞嚟.同个伙记讲, 佢话咁样系正常😡, 觉得系我有问题, 我叫经理埋嚟, 都系同我解释咁样系好正常, 我同佢讲唔通我食到条海红斑有火水味你都照收我一样价钱咩, 我自来海鲜我梗系冇嘢讲, 条鱼系我同你买嘅, 咁梗系你问题啦, 我都费事讲嘢. 自己睇相. 仲要讲到系有个客嘅问题. 唔识食, 其他食物正常发挥. (注:本人是几间餐厅的老板)

2025-02-27