2018-11-02
家姐就住在邻近,所以今晚不煮饭,行来这商场开餐,很近炮台山地铁站的,只相隔一条街,几分钟就到 识吃紧系先看 特价 或 推介 食品啦!人多叫,自然又平又新鲜! 哗,3款大优惠, 留意左下条款: "三大优惠同时享用", 咁著数 于是就叫了 ~ 清蒸沙巴龙趸班,约有1斤2両 $148, 真系大大条,好足砰! 鱼肉够滑嫩,甘大条鱼,真系大酒楼蒸炉先至蒸得到,啱啱好,不会过火喉! 第二项优惠: 脆皮旺金南乳鸡,半只 $68真系意想不到。。。甘好味 块皮好极脆,炸得非常香口,但又保留了鸡的肉汁和滑嫩, 只鸡翼部位脆卜卜, 啱哂我配撘啤酒享用呢!再来主打的9款小菜之1: 杞子浓汤花胶泡胜瓜 $78 花胶,又是我们女性的欣物眼观越来越坐无虚席,好多都系有阅历的曾经年青人 肯定是好味,先会拦呢间! 甘我咪都系有智慧的年青人喔 楼底高,而且枱与枱之间有相当距离,空间感十足呢!
清蒸沙巴龙趸班
第二项优惠: 脆皮旺金南乳鸡,半只 $68