2019-06-15 55 浏览
魔膳厨房推介指数👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻超梦幻既楼厅门口各类挂画令绝对打卡热点店员很亲切,问好人数,介绍自助餐逢星期一至四都有6折即成人HKD238可任食到晚上22点,哗!抵到呢!我们7点半入座,自助餐原来6点开始无论客人几时入座,都可以食到晚上10点!餐厅仲送海鲜拼盘!海鲜拼盘真系好有份量有鲍鱼、大青口、大虾、八爪鱼等等又系打卡之选主菜有烧牛仔骨,牛扒同牛脷仲有猪手、德国大肉肠、串烧甜品最难得是有棉花糖机好易上手整到超大既棉花糖仲有童年回忆爆谷机爆谷好香好正果然是充满梦幻既餐厅!——————#kayGorfoodie #foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #foodie #hongkongfoodie #instafood #hkig #hkigfood #hkeat #eat #hongkongfood #hkfoodblog #yummy #hkiger #food #hk #foodblogger #foodshare #hkfoodlover #hkfoodstagram #tasty #香港美食 #香港 #美食 #食评
魔膳厨房
推介指数👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

超梦幻既楼厅
门口各类挂画令绝对打卡热点

店员很亲切,问好人数,介绍自助餐逢星期一至四都有6折
即成人HKD238可任食到晚上22点,哗!抵到呢!
我们7点半入座,自助餐原来6点开始
无论客人几时入座,都可以食到晚上10点!

餐厅仲送海鲜拼盘!
海鲜拼盘真系好有份量
有鲍鱼、大青口、大虾、八爪鱼等等
又系打卡之选

主菜
有烧牛仔骨,牛扒同牛脷
仲有猪手、德国大肉肠、串烧

甜品
最难得是有棉花糖机
好易上手整到超大既棉花糖
仲有童年回忆爆谷机
爆谷好香好正

果然是充满梦幻既餐厅!

———

———