2024-07-30
今次我地黎左旺角一间墨西哥餐厅食饭,佢既格局同餐厅名一样,一切都系reflect既,装修几梦幻,有唔同镜像既反射效果🪞餐厅既坐位都有几种style,有室外既坐位,外墙仲有一幅佢地名既大壁画,天气唔热既话都几好feel架,而室内就有bar枱同普通枱选择👍🏻秘制烧墨鱼($128)呢个烧墨鱼好有惊喜,一大串,每粒都好大件,墨鱼口感弹牙,用上孜然粉去烧,特别香口🦑烧烤鸡肉手工披萨($128)呢个手工pizza既饼底系同平时既唔同,用上簿脆既taco饼底,件pizza料都好多,鸡肉,芝士仲有d椒同洋葱,加上佢地既自制酱汁,好好味🍕肉眼牛排($328)牛扒我地拣左7成熟,系用炭烤去整,肉质好嫩,厨师功夫都好好,做到岩岩好微微红色,好有用汁,高质之作,薯条都系新鲜炸出,好够脆,有两款唔同既酱点牛扒或薯条用🥩🍟呢间餐厅既食物好正,我觉得我食既3款好正确,虽然都其他餐厅都会有,但我认为全部都系呢度先食度既味道,如果天热凉d我会想坐室外叹下,饮番杯酒一流🥰
秘制烧墨鱼($128)
烧烤鸡肉手工披萨($128)
肉眼牛排($328)