2023-03-10
嚟到呢度,以为自己去咗欧洲, 圆拱形天花 ,格仔阶砖地,古雅嘅吊灯和壁灯,花云石台面,铺咗cushion嘅藤椅 ,呢度仲系宠物友善餐厅,🐩🐕🦺🦮🐶有抽水烟嘅地方, 座位分室内及室外, 有半露天嘅座位,既晒唔到太阳,还可以感受温暖嘅阳光,🌞和谐嘅春风。🌬 最特别嘅地方就系呢度系自己种水耕菜,供应返餐厅。贴地实行环保嘅餐厅都系第一次见 ,一定要多多支持。两个追梦嘅人开始梦幻的一餐 大力推荐👍👍招牌海盐黑椒烤鸡半份 $168可以拣两种汁,我哋拣咗黑椒汁同埋蒜蓉牛油汁 ,半只丰满的春鸡烤到金黄色,茄子沙律菜同埋翠玉瓜伴碟,烤鸡又香又多汁,连皮都好好食,再点啲黑椒汁或者蒜蓉汁更加美味。超抵食。💯特别推荐🥳🥳牛骨髓烤鸡配忌廉意粉$188一碟好震撼嘅食物送上,因为有一支大大嘅牛骨,食𠮶阵时将啲牛骨髓笔出嚟捞意粉食,直程系天上人间的美味,又鲜又肥美又嫩滑,第一次食骨髓原来咁好味,此店一绝也。极力推荐💥💥水牛芝士蕃茄大虾沙律$118 一大碟红红绿绿嘅沙律, 捞咗意大利醋, 非常美味清爽,几只晶莹通透嘅大虾,鲜味无比,几旧大蕃茄,几嚿滑嘟嘟嘅水牛芝士,当然仲有餐厅水耕蔬菜,真系一个梦幻美食。最开心嘅就系
两个追梦嘅人开始梦幻的一餐
大力推荐👍👍
招牌海盐黑椒烤鸡半份 $168
特别推荐🥳🥳
牛骨髓烤鸡配忌廉意粉$188
极力推荐💥💥
水牛芝士蕃茄大虾沙律$118
最开心嘅就系有狗狗喺旁边转来转去,🦮🐶好乖喺度望住你食嘢,🐕🦺🐩有啲就会吠你同你攞嘢食。喺度食嘢真系食得开心啲,因为有人类最好嘅朋友一齐, 无忧无虑,享受梦幻美食。🥰🥰