2024-03-27
爸爸放假出左元朗整学车🚗既野,我同柠茶去完学校复活节party🥳就出元朗join佢,系门口深深被甜品餐牌吸引住🤩🤩。餐厅装修以🎌日式风格,虽然地方吾算大,但都有吾同风格既坐椅选择,最特别系有榻榻米🎎。我哋分别叫两份午餐,再加一个甜品。🌈卡邦尼意粉🍝酱汁质地吾算杰身有浓郁蛋🥚香味,意粉烟韧,好味道。🌈Tera 精选蛋包饭🌮蛋吾会太老岩岩好,鸡肉嫩滑配上微辣既咖哩汁。🌈开心果梳乎厘🥞登登登登,最期待😍既甜品终于黎啦,我拣左最近迷上既开心果味, 班戟蛋味香浓够松软仲识弹下弹下架,淋上开心果酱都唔会好甜,周边仲舖满开心果杂果仁,真系好满足。📍TERA (形点 I)📌元朗元龙街9号形点 I L1楼1075号舖#Tera #形点 #日式 #元朗美食 #元朗必食 #元朗餐厅 #元朗好去处 #元朗美食地图 #餐厅推介#假日好去处#ilovefood #hkfood #美食推介 #美食日记#亲子 #全职妈妈 #金牛座 #育儿日记 #育儿 #育儿日常 #宝宝日记 #成长记录 #lemontea.519 #冻柠茶
🌈卡邦尼意粉🍝
酱汁质地吾算杰身有浓郁蛋🥚香味,意粉烟韧,好味道。
🌈Tera 精选蛋包饭🌮
蛋吾会太老岩岩好,鸡肉嫩滑配上微辣既咖哩汁。
Tera 精选蛋包饭
🌈开心果梳乎厘🥞
开心果梳乎厘
📍TERA (形点 I)
📌元朗元龙街9号形点 I L1楼1075号舖