2022-11-28
🌕Hello我系Moon🌕寿喜烧食过啦!咁棉花糖寿喜烧食过未?🤔朋友话旺角依度有一间寿喜烧专门店系用棉花糖做锅底!😂净系听个名都觉得好特别,初头以为棉花糖系一粒一粒嘅棉花糖好似棉花糖朱古力咁样溶喺个锅底入边,😆点知朋友话系好大好似一嚿云嘅棉花糖!😎佢讲完呢一句,我就更加想去食啦!😏睇吓佢系咩来头都好!😳上到去餐厅已经比餐厅嘅气派吸引住,有一种好似去咗日本嘅感觉!😗我哋嗌咗个A5鹿儿岛黑毛和牛配棉花糖寿喜烧,😙等咗一阵就已经上菜!😍棉花糖就已经系个锅入边准备就绪,店员会淋上寿喜烧汁,令棉花糖完美融合汤锅!😏本身仲喺度谂仲和牛要渌几多秒先会有最佳嘅口感,🥹正当我喺度谂嘅同时已经有店员为我哋准备!😜原来店员会帮客人渌和牛同菜锅,成餐饭有人serve,食得好舒服!😋A5鹿儿岛黑毛和牛大大片,😍油花靓到不得了!😤口感肉味浓又有油香,沾上兰王蛋食!真系风味加倍!😗季节野菜盛合真有各式各样嘅蔬菜,有腐皮有豆腐仲有蟹柳添!😳将赞岐乌冬放入去,汤底嘅精华都吸收晒!🤭又滑又好味!🤫我最推荐佢哋嘅串烧就系珠葱豚肉串,豚肉味香仲有葱解腻呀!😏🌕最后MoonMoon好满意呢间餐厅,除咗食物质素都真系唔错嘅!最另
我最推荐佢哋嘅串烧就系珠葱豚肉串,豚肉味香仲有葱解腻呀!😏
🌕最后MoonMoon好满意呢间餐厅,除咗食物质素都真系唔错嘅!最另外有惊喜就系佢哋嘅汤底啦!🌕
十侍 - 棉花糖A5和牛寿喜烧专门店 (旺角)
旺角豉油街21C号Station 21 1楼