2024-08-19
今日黎到旺角食和牛🤤 寿喜烧成日都听过,但配埋棉花糖就真系第一次听😳一于黎试吓🤩我地两个人叫左一份寿喜烧二人前($898),职员好细心,会即刻准备好所有野,坐定定就有得食架啦!🥰前菜系一份南瓜+一份萝卜~ 好甜好淋好好食!😋职员系会帮你煮晒6片和牛,佢地都好专业好有经验,所以放心交比佢地得架啦!😙棉花糖会慢慢溶落寿喜烧汁,但唔会好甜,和片点蛋汁一齐食,成个过程都好打卡able🤣🥳呢间餐厅用嘅A5和牛系喺日本比赛攞奖,经过严格认证,而实物都真系好高质油脂分布好靓🤩😍🤤❤️每人食完3片和牛都饱饱地,但仲有一大个蔬菜煲等紧我地🤩个煲有蟹柳、几款菇类、腐皮、芋丝,豆腐好特别系已经烧左🤩,煮熟左更好食🤤食完一半可以落赞岐乌冬,呢款乌冬好滑好好食!😋😋我地叫左两杯野饮,一杯Fruit Soda($58)、一杯系无酒精嘅Mocktail Aoi Umi青之海($58)🤪 又靓又好饮👍🏻🩵甜品系自家制椰子味雪糕🥥,真系有一丝丝椰子果肉😍 好正好真材实料!😛呢个二人前都好足料,但唔够食嘅朋友可以再叫佢地嘅串烧🍢 见到食材都好靓好吸引😍今餐真系大满足,食到咁靓嘅和牛,又见到咁特别嘅棉花糖寿喜烧,简直系视觉味
前菜系一份南瓜+一份萝卜~ 好甜好淋好好食!😋
每人食完3片和牛都饱饱地,但仲有一大个蔬菜煲等紧我地🤩
食完一半可以落赞岐乌冬,呢款乌冬好滑好好食!😋😋
今餐真系大满足,食到咁靓嘅和牛,又见到咁特别嘅棉花糖寿喜烧,简直系视觉味觉双重享受!😚😎