2014-01-09
迟到嘅生日饭, 因为Booking好Full,等左个几月先有机会食 =P***星期六日先有人接电话, 要BOOKING嘅留意喔~~!!留左一个TEA SET, 都几抵, $178一份下层系咸嘅, 上层系甜嘅. 我地都觉得咸嘅好好食!!点左三杯热饮~~1. Mocha $36 : 我本身唔饮咖啡, 但都觉得几好饮, 唔苦又香~~2. Chocolate $30 : 呢个比较麻麻, 太甜3. Green Tea $28 : 食甜野我觉得饮茶最好, 一壶可以SHARE饮因为唔够饱所以又叫左两份小食~~1. 鸡翼 $48 : 外脆内有肉汁, 都几好食, 但得好少.2. 蘑菇PIZZA $52 : D蘑菇好香~~好好食~推介!! 呢度比人嘅感觉好舒服, 虽然细, 但都唔系太逼,可以静静地坐下倾下计, 可惜有限时, 又要食又要影有少少赶~~ =P每张枱都有好多可爱嘅小摆设.仲有好多唔同嘅立体故事书可以随便睇~~连D MENU都几特别嫁~~ =)
等左个几月先有机会食 =P
***星期六日先有人接电话, 要BOOKING嘅留意喔~~!! 留左一个TEA SET, 都几抵, $178一份
下层系咸嘅, 上层系甜嘅. 我地都觉得咸嘅好好食!! 点左三杯热饮~~
2. Chocolate $30 : 呢个比较麻麻, 太甜
3. Green Tea $28 : 食甜野我觉得饮茶最好, 一壶可以SHARE饮 因为唔够饱所以又叫左两份小食~~
呢度比人嘅感觉好舒服, 虽然细, 但都唔系太逼,
可以静静地坐下倾下计,
可惜有限时, 又要食又要影有少少赶~~ =P
每张枱都有好多可爱嘅小摆设.
仲有好多唔同嘅立体故事书可以随便睇~~ 连D MENU都几特别嫁~~ =)