2014-04-04 2418 浏览
好喜欢去MK的楼上CAFÉ食饭, 今次就拣左呢间试。一上到去吸引我的系佢地的椅子好特别, 有D爱丽斯梦游仙境既FEEL! 我同个FD去完之后成日用 “D櫈好特别果间” 来形容佢! XD讲番野食先, 由于我地2个女仔唔系食到好多野, 叫左2个前菜同2个主菜已饱晒!前菜有沙律同纸米卷。凯撒沙津我认为最重要是多芝士粉, 呢度就比到我啦! 差不多啖啖都有劲多, 食得我好满足! 另外纸米卷的酱汁也是亮点, 点点酸酸的好开胃, 是很称职的开胃前菜!主菜我地点了PIZZA 同PASTAPasta 好creamy, 磨茹同意粉都好有咬劲, 夹埋个汁, 我食左好多! 而PIZZA亦是我的真心推介, 不过我口味比较古怪, 向来我喜欢食PIZZA的饼底多过PIZZA的馅, 但往往出面D PIZZA店就馅多过饼, 而呢度反而就平衡到, 唔会太多馅, 馅与饼的比例我觉得刚刚好, 唔会太腻。
好喜欢去MK的楼上CAFÉ食饭, 今次就拣左呢间试。
前菜有沙律同纸米卷。
主菜我地点了PIZZA 同PASTA
2014-02-07