2024-09-17
旺角油麻地附近通常都会有好多唔同林林总总嘅美食、包括好多唔同嘅国家菜,今次呢一间菜式除咗好多特别嘅美食之外、餐厅嘅装修都充满外国风味!同朋友本身都好钟意食啲好有品味装修设计风格嘅餐厅之外、当然会好留意餐厅本身嘅食物质素!呢间餐厅食物质素除咗好高之外、有好多食物嘅感觉感受都系食完意想不到!香草白酒蓝青口配法包:白酒味味道渗透哂落去,超香浓,青口好嫩!奇上法包配汁超开胃!椒盐栗米:最惊喜觉得栗米完全切开哂,烤得好香、加上椒盐令到成件事更加香!小小辣好惹味!西班牙烟火腿蜜瓜:巴马火腿本身都好钟意食!再加上蜜瓜真系更加香更加开胃!西班牙海鲜饭:海鲜种类丰富、海鲜饭的蕃茄酱好滋味!加上份量大大锅!好抵食!饮品方面整左:朱古力曲奇奶昔:打卡影相一流!加上味道唔会过甜、超香!洛神花果花茶:花茶够热,饮落好润喉!呢度仲有好多特别的cocktails 比大家选择,全部都好有特式ga!旺角弥敦道侨建大楼2楼吃吧Chiba
香草白酒蓝青口配法包:
椒盐栗米:
西班牙烟火腿蜜瓜:
巴马火腿本身都好钟意食!再加上蜜瓜真系更加香更加开胃!
西班牙海鲜饭:
饮品方面整左:
朱古力曲奇奶昔:打卡影相一流!加上味道唔会过甜、超香!
洛神花果花茶:花茶够热,饮落好润喉!
旺角弥敦道侨建大楼2楼
吃吧Chiba