2023-07-26 9 浏览
毫不犹豫叫左个椰子鸡煲,真心高质既汤底!鸡肉如图口感非常嫩滑,开波当然要斋饮个汤,椰子既清甜配鸡肉鲜味系完美配搭,酱油盘一上枱已经十分有气势,摆盘好精美,真系中式酱碗,食物款式多,小食海鲜刺身蔬菜馅子肉类全部足料,肉类拼盘啱晒我哋呢啲选择困难症既人,有齐猪牛羊,羊肉片完全唔膻,肥牛片好好食,浓郁牛味,蟹籽手打虾滑系我最钟意,弹牙爽滑,其实鲜甜既椰子汤基本上连酱油都唔洗沾都够浓味,鱼皮饺同菜肉饺都好好食,中意鱼皮够烟韧有口感,菜肉饺正宗既皮薄馅靓!老板好好人送左碟响铃比我地,第一次食咁大个响铃,海鲜必点鲍鱼,真系超爽口,埋单食左咁多野都系1200左右咋!性价比极高!🥳🥳