(非会员)
2006-04-14 9 浏览
我上次去启业村附近的椰林阁食lunch,14:15去到,好似得一个侍应做野咁,我地order左食物,转个头佢又去第二台落order,完全冇谂过要交俾厨房!当佢帮完四台人落order后,个收银自叫佢记得交飞俾厨房,之后个侍应在场内行了一阵圈先交俾厨房!我当日叫了个饺子拉面,一行人等到15分钟再叫人先有人来递餐\饮俾我地,野食?!有咁耐得咁耐!我们等到14:50,中途叫了侍应5次跟跟d野食,个男侍应居然话,你d面,要"渌\"咁嘛!哗,鬼唔知咩!第二台迟过我们入来的客连焗饭都黎左食完,唔通人地的饭唔驶焗?!...椰林阁d侍应服务态度又差又冇礼貌,咁既服务态度点得架!而且唔止一间,连黄埔那间的人也如是,当住客人面前一男一女侍应在餐厅内拉手拉脚又追逐,撞到人又唔识道歉,唔该椰林阁的管理层检讨下,突击便装巡舖,了解下员工的工作态度和食物起菜速度啦!