2021-04-20
枫树街既枫子咖啡🍁呢间Cafe系近期真系好红环境同食物质素都好好环境图下个post再讲🤩假日开门十分钟就已经满座大家如果假期去嘅话就要开门时份入 先唔使等位💁🏻♀️樱花虾豆乳担担赞岐汤乌冬🍜好少见review有提及呢款 but it’s so good!!个汤系浓厚既担担面汤底 有啲啲辣 系bb辣既程度🤏 但又唔会覆盖左豆乳味乌冬配肉碎&豆腐&汤 真心正黑糖焙茶戚风蛋糕🍰个戚风蛋糕劲湿润😍 蛋糕体扎实 焙茶味啱啱好 超高质!除咗焙茶蛋糕仲有草莓炼乳蛋糕同班兰椰丝蛋糕 好想试哂所有味啊~Fonji Maple Cafe Latte☕️呢个普普通 感觉同普通latte冇乜分别 唔太饮到枫糖味但要赞既系奶泡拉花饮到最底都仲保留到个图案👍🏻天使之铃🧚🏻♂️完全做到外脆内软既效果 入面有入口即融既感觉 但我食个旧个底㶶左啲 轻微苦味😛不得不提嘅系连餐具好靓🤣仲有设计系毕业既我 觉得卡片都好靓🥲越开越多Cafe 食物/环境/店员点都有啲唔好 但呢间完全冇咩可以挑剔 真系诚意推介!好enjoy今次呢餐💖店员好有礼貌👏🏻🕰限时90分钟枫子珈琲 (太子)太子枫树街5号南枫楼地舖
呢间Cafe系近期真系好红
天使之铃🧚🏻♂️
不得不提嘅系连餐具好靓🤣
仲有设计系毕业既我 觉得卡片都好靓🥲
🕰限时90分钟
枫子珈琲 (太子)
太子枫树街5号南枫楼地舖