2019-06-30 97 浏览
尖沙咀食嘢去边好?!唔知你地记唔记得,我话过好钟意去厚福街揾食,贪佢够哂方便又多嘢拣,所以今次我又去左𠮶度揾食啦😌 听讲𠮶度有间人气沾面,一于就去试试佢既虚实😏-☆ 极上芝士蟹皇沾面 HKD$148以芝士浓汤作为汤底,少少甜甜地我好钟意💕 重点讲讲个蟹皇,今次亦为佢而来🙋‍♀️ 蟹盖上面舖上芝士经过烤焗,蟹壳里面有满满蟹膏胆蟹肉,份量超多食极都仲有🦀 蟹肉都鲜甜蟹juicy,配埋蟹籽爽脆,三重口感体验享受,我好幸福号!!!-☆ 元祖龙虾沾面 HKD$99龙虾汤汁味道较芝士汤浓郁,汤里面有龙虾同豚肉粒,而沾面采用日本小麦粉制作而成,极太面粗幼度比平时嘅粗,面质十分弹牙,配上热腾腾既沾面汤汁真系无敌🤤 配料有大大块叉烧片同溏心蛋,食完真系超级满足😍💕
尖沙咀食嘢去边好?!
☆ 极上芝士蟹皇沾面 HKD$148
蟹皇