2024-10-05
平时出餐已经经常出错,今日堂食,错漏百出,又唔对单,同个职员讲返,俾漏咗嘢,其实我哋心谂:补返d嘢俾我哋咪算啰个职员又话我哋讲嘢大声,之后补嘢俾我哋时喺我哋面前发晒脾气好唔愤气咁补返d嘢俾我哋,Bing Bing bang bang咁,俾人感觉已经好唔舒服拎完𠮶份完整嘅餐返埋位同小朋友食嘢,咁小朋友食嘢时一定会讲嘢,自问都算系正常音量唔算好大声𠮶只,𠮶位职员走嚟话我哋小朋友好嘈,其实想问吓去KFC食嘢系咪连讲嘢都唔俾㗎?平日嗌外卖,出餐又慢,又俾错晒d嘢,都算啦,今日堂食,点知d职员咁嘅态度,令人用餐用得好唔愉快!早排去堂食,有位负责清洁嘅职员,望落似系有d特殊需要嘅人士,虽然我哋用餐时,佢会有d唔太恰当嘅社交行为,但至少令人仲感受到佢嘅善意,反观今日,对住一班正常嘅职员,真系好大落差!好唔友善,态度又差…其实出错咗,漏咗嘢,补返俾个客,绝大部分人系明事理嘅,但佢哋做嘅行为真系令大人&小朋友都好唔舒服!今日嘅体验非常之差,希望佢哋能够改善吓啦!