💥今日午间,我同兄弟约咗喺长沙湾区饭局,佢觉得吃餐顺口嘅拉面就够啦(佢请客,我都满口答应😉)难得嘅第一次前往""极之拉面"", 已经见到满座,好似好受欢迎㖞!😇要数佢最受欢迎款式就系""真牡蛎酱油拉面"",汤底用上自家制嘅牡蛎熬煮,散发咗浓厚嘅海鲜味道,真系几捧啦!💛带点微咸嘅汤底仲配上慢煮叉烧,彷如梦中款待,美妙无比。主菜有""极之真牡蛎酱油拉面"",有牡蛎有叉烧,再配上佢嘅特色溏心蛋🥚加半壳酱渍鲍鱼,真心觉得系绝配😍。拉面汤底仲配上自家制牡蛎酱,浓蚝味得黎都唔会口渴,当你食落口时, 满满鲜味喷薄而出。值得一赞既系佢嘅半壳酱渍鲍鱼,一试就知原来鲍鱼可以咁香,咁鲜,咁入味👍,佢嘅配料绝对系再平凡不过既拉面中带来非凡惊喜!讲真,你会唔会觉得其实""极之拉面""就系你寻找中既日式拉面呢?😇最啱嘅午市之选,食完拉面再配杯Cool Tea,你话呢个午餐唔perfect?谢谢""极之拉面""为我哋带来嘅美食体验,CP值超级高,予以五星好评,真心推介大家试试🥳