初头谂住好多好评,同埋话晒好似系专食牛扒谂住实唔会差得去边,点知。。除咗着白色恤衫最后生𠮶位侍应稍为好啲招呼之外,所有侍应全程黑面黑到最尾,仲系好似啱啱瞓醒咁🤷🏻‍♀️ 啲扒无论叫 medium rare or medium 都极度干,似擦子胶。咁嘅价钱求其去一间茶餐厅啲扒都好过佢,茶餐厅啲侍应态度亦都一定会比得上! 真系好好奇点解咁多好嘅评语???最尾叫埋单,拍完卡个侍应讲咗一 句 ‘sign’ ,我终于忍唔住同佢讲 ’it would be nicer if you’d said please?’ 佢个反应有啲怪,我都唔知佢听得明唔明我系话紧佢嘅服务态度差 🤦🏻‍♀️绝对冇下次! 大家千祈唔好俾佢其他好评而中伏 🥺😭 咁就嘥咗千几蚊系间垃圾餐厅☹️
真系好好奇点解咁多好嘅评语???

最尾叫埋单,拍完卡个侍应讲咗一 句 ‘sign’ ,