2023-06-10
今晚就同一班朋友嚟到西环嘅楚撚记食饭因为一早book咗枱所以就唔需要排队啦天气太热啦☀️☀️☀️一坐低我哋就叫咗渣腐竹鸡蛋糖水冰沙,超冰凉🤩🤩甜度适中超级解暑🔆返完成个礼拜工🤤🤤🤤嚟到happy Friday🤣我哋战斗力都有返咁上下㗎🥰🥰于是就叫咗:黄金椒盐粟米🌽🌽粒粒粟米超入味😋😋劲香口菠萝拔丝咕噜梅头肉🍍🍍菠萝捞埋酸酸甜甜嘅咕噜汁,配埋梅头肉😍😍啲肉质超级鲜嫩,好入味🤤🤤豉汁排骨蒸陈村粉陈村粉索晒啲汁😚😚排骨蒸到啱啱好🤣唔会韧😍份量都多❣️超级推荐❣️❣️生炒糯米饭劲有镬气☺️非常烟韧避风塘鲜鱿🦑超级香口🥰🥰鲜鱿份量好多🤩🤩配合埋避风塘炒埋一齐好惹味😳😳😳一口金砖豆腐呢个一口豆腐食极都唔厌😜不断系咁食🥳超脆😆😍沙嗲粉丝金菇肥牛煲呢个粉丝超级入味😙😙沙嗲味劲香浓😋配合埋金菇同埋肥牛真系一流😝😝燕麦🍤🍤金沙虾球香炸嘅虾球再配埋粒粒嘅燕麦😍食落非常之脆口😋😋会建议大家book咗枱先嚟😍😍如果唔系就要慢慢排队等🤩🤩
黄金椒盐粟米🌽🌽
粒粒粟米超入味😋😋劲香口