餐厅: 小越廚
资讯:

2018-09-06 130 浏览
今日接男友放工之后去咗呢个间小店晚饭。小店嘅餐牌好得意,手画的,墙上也有相关越南的手画图画、挂有越南风情的小挂饰,好有心思。我地点咗两个捞檬、一个小食并盘两杯饮品。越式小食拼盘(有春卷、鸡翼、扎肉、虾饼) - 鸡翼偏咸,其他普通啦,胜在样样有d。香茅猪肉捞檬 - 足料爆满,檬粉有少少微温,甜酸汁同粉系分开上嘅,落几多汁可以随自己喜好,捞好品尝,好好味,极推介!牛肉捞檬粉 - 因为男友原本想点咖喱,但由于卖晒,唯有点呢个,卖相、材料同香茅猪肉捞檬相同,只系换咗牛肉。芒果奶昔 - 都几好味。咸柠檬水 - 普普通通。总括檬粉份量大又好味,仲系50蚊以下有交易,抵食推介,会再嚟食。下次希望试到咖喱啦。
今日接男友放工之后去咗呢个间小店晚饭。

我地点咗两个捞檬、一个小食并盘两杯饮品。

芒果奶昔 - 都几好味

咸柠檬水 - 普普通通。
总括檬粉份量大又好味,仲系50蚊以下有交易,抵食推介
,会再嚟食。下次希望试到咖喱啦
牛肉捞檬粉
香茅猪肉捞檬