2023-12-03 54 浏览
劲耐冇食牛扒啦!有日放工冇搭地铁,转左搭巴士返屋企,点知一系联仁街一落车就见到呢间扒房,应该系天意😌🛎 $148 美国牛柳牛柳非常厚,上菜时已预先切成六件👍🏻外面已事先煎香!配上黑松露牛油,香到不得了😘店员会根据我哋想要嘅熟度帮手反一反,再用盐同黑椒微微咁调味然后我哋先放上碟,如果唔系就好易过熟~因为个石板真系好热㗎🔥牛肉香非常充足,肉质鲜嫩💯💯💯🛎 跟餐 +$58 酥皮汤+芝士酱薯条+大杯饮品+甜品好耐冇饮酥皮汤,即叫即过,所以个皮真系好脆😍个汤亦都系热辣辣~薯条系粗薯条🍟有诚意!大杯野饮真系超级无敌大杯🙏🏻劲抵我拣既系青柠梳打🍋真材实料架,又够气🛎 $138 美国西冷西冷牛扒虽然冇牛柳咁厚,但系肉质都系好嫩滑😋😋😋咬落依然系好多汁,每啖都充满满足感!一大块西冷预先切开两半,见到细腻既油花🤩油花会喺咀入面融化🥹🛎 跟餐 +$38 是日餐汤+炒意粉+饮品+甜品餐汤一样都系忌廉蘑菇汤~另一个餐就拣咗炒意粉,蕃茄味香浓👍🏻饮品拣咗杂果宾治,粉红色咁好靓㖞🫰🏻🫰🏻🫰🏻最后甜品就系芒果布甸,仲要系有花奶🤣甜度适中,正
劲耐冇食牛扒啦!

🛎 $148 美国牛柳
牛柳非常厚,上菜时已预先切成六件👍🏻外面已事先煎香!
配上黑松露牛油,香到不得了😘
店员会根据我哋想要嘅熟度帮手反一反,再用盐同黑椒微微咁调味
牛肉香非常充足,肉质鲜嫩💯💯💯

🛎 跟餐 +$58 酥皮汤+芝士酱薯条+大杯饮品+甜品
薯条系粗薯条🍟有诚意!
大杯野饮真系超级无敌大杯🙏🏻劲抵
我拣既系青柠梳打🍋真材实料架,又够气

🛎 $138 美国西冷
西冷牛扒虽然冇牛柳咁厚,但系肉质都系好嫩滑😋😋😋
咬落依然系好多汁,每啖都充满满足感!

🛎 跟餐 +$38 是日餐汤+炒意粉+饮品+甜品
餐汤一样都系忌廉蘑菇汤~
另一个餐就拣咗炒意粉,蕃茄味香浓👍🏻
饮品拣咗杂果宾治,粉红色咁好靓㖞🫰🏻🫰🏻🫰🏻
最后甜品就系芒果布甸,仲要系有花奶🤣甜度适中,正
  • 美国牛柳
  • 酥皮汤