(非会员)
2008-01-12 0 浏览
某日于上环工作的朋友介绍到一间位址偏辟的日式拉面店, 食过之下, 简直系一试难忘~!!!早听朋友说这里的蛋系极之好味的, 所以要一试.. 而朋友则点了有机菜拉面同埋咖喱饺子.. 虽然我地去直夕中午午饭时间, 去到都要等左阵, 但系叫完都唔系等左好耐就到, 面黎到,第一时间紧系一试只蛋先la~! wellllllll~!! 一试之下果然极好味~!!! 再试下个面~!! 都十分弹牙,软硬适中~!! 个汤都好浓好得~!比起之前系铜锣湾食既8xx, 依间真系正好多~!!!最后更加要值得推介既系佢地既云呢拿雪糕~!!!! 上面有d唔知系乜, 好似金"薄"咁既野, 食落咸咸地~!十分特别!!! 去既话一定要试~!!!!