2024-05-13 111 浏览
今日想享受香滑嘅糖水,断然就系嚟呢间位于将军澳,名叫研香嘅糖水铺。✨ 芒果冰系列。嚟到夏天,冇咩比一碗芒果冰更解渴!同时令你感觉就如身在天堂咁,再加上冰淇淋同芒果之间的完美结合,连续饮都唔觉得腻😊😊 冰冰凉凉,飞咗入口既芒果,又靓又好食! 🥭✨ 研香腰果芝麻。一款简单却带有丰富口感既糖水,必饮之选! 💪 够匙既芝麻香,无得顶,香口又滋味,足足两大匙腰果🥄,绝对嘅满足感!😁😁好滋味👌🏼✨ 内里芝麻滑如鹅绒,外面薄薄一层芝麻糊包裹住大粒口感十足既腰果。花生和芝麻的完美融合,味道醇厚,趁热饮就最好啦,唔会过甜,饮完口口余香。感觉就如坐在小船上,海风轻轻吹在脸上既舒服👏总之呢,研香嘅糖水十分精致,款式繁多,价格合理,而且份量足够,想饮一杯香滑又解渴嘅糖水? 必饮研香啦!