2024-08-27 682 浏览
今日想食好食嘅泰国菜,于是就嚟到呢间位于旺角嘅「泰」 食定晏啦!✨ 鲜虾柚子沙律。我想讲就系好好好食🤗🤗 柚子鲜味爽口,配上弹牙嘅虾仁,每一口都系款款深情,食过一次就会爱上,味道系咁鲜明,又清新又醒神!🤠泰式炸鱼饼。喂,讲真,佢嘅炸鱼饼真系无得顶!🤭,炸得啱啱好,外脆入面韧,味道非常好,香口得来唔油腻,肯定要试!😣😣好味就一个字,「赞」!✌🏼✨ 泰式沙嗲串烧(猪/牛/鸡)。喺「泰」岂能唔食沙嗲呢!个味道美味到咁咁咁咁,香烧得亲嘅点心唔止一款,烤得咁好食,绝对系唔会令你失望嘅。😝每一条都做得入味,进嗮你口,牛沙嗲超香,猪/鸡都好食,真系要试一试!🤛🏻😁😁✨ 芒果蟹肉炒饭。终于嚟到我最爱嘅芒果蟹肉炒饭,叫几次都唔怕!嗱!炒饭粒粒分明,蟹肉鲜甜,再配上金黄色嘅芒果,简直系人间美味!👍🙆‍♀️总括嚟讲,「泰」 嘅菜色精致,无论系口感定系外观,价钱又平,份量适中,如果你话想去边度揾好食嘅泰国菜,非常推荐嚟「泰」!
今日想食好食嘅泰国菜,于是就嚟到呢间位于旺角嘅
「泰」 食定晏啦!