2019-01-30
今日去了极尚大喜屋食日式放题,两个人食但有得坐四人座,认真要赞一赞。坐落去就即刻有一至两个店员接待同介绍。菜单方面,款式真的多样化有a到m的种类,而每一个种类有大概七至八款食物。店员建议我地首先叫左刺身食先,以免我地挂住点餐而太肚饿。😆😆一开始我点了一些刺身有三文鱼,油甘鱼,北海道带子刺身和象拔蚌等等。三文鱼看似油份适中但食落口真系好甘香肥美,而我最喜欢北海道带子刺身,够新鲜食落好有鲜味!😋😋寿司方面,火炙三文鱼寿司,火炙鳗鱼寿司同我好中意食既火炙岩盐鹅肝牛肉寿司等。焦香味道加上寿司这种配搭认真几好,不过略嫌寿司的大小有点儿细,建议可以点多几轮😚😚我哋仲叫咗好多好多食物,例如有羊架,雪花牛肉锅等等,系几好食不过既然食日式放题呢啲食物可以不用食太多。🤣🤣