2018-09-07
食完shake shack 之后莫名奇妙地有小小中意左食汉堡😍记得之前系兰桂坊有好多食店~今次揾到呢间burger bar 👾👉🏿✨大蘑菇扒汉堡 Hkd 128 💸📌真心既,个汉堡系大到一定要分尸先食到😂佢既蘑菇出奇地唔系炸又系烤,所以食落系一啲都唔腻👍🏿个酱都非常好食,食完一大个真系超级够饱呢☺️入面材料都非常多,生菜,蕃茄,炒洋葱,安格斯牛肉,乜都齐呀👉🏿✨辣味洋葱汉堡 Hkd 93 💸📌睇食评见几多人食呢个,一于试下😆不过佢既辣酱对我黎讲系真系辣左小小😞有小小倾向麻辣,但又辣得非常过瘾!入面仲左炒洋葱仲有生洋葱,真系辣上加辣🤢问你怕未!爱辣之人一定要试下挑战呢个,系几顶瘾架😜👉🏿✨炸薯条(紫菜粉)+22蚊有半份💸📌其实我觉得半份都绝对够食!佢唔似麦当劳啲shakeshkae 粉,上面系真系坚紫菜碎,用左粗薯条,食落薯味十足🤙🏿
👉🏿✨大蘑菇扒汉堡 Hkd 128 💸
👉🏿✨辣味洋葱汉堡 Hkd 93 💸
📌睇食评见几多人食呢个,一于试下😆不过佢既辣酱对我黎讲系真系辣左小小😞有小小倾向麻辣,但又辣得非常过瘾! 入面仲左炒洋葱仲有生洋葱,真系辣上加辣🤢问你怕未!爱辣之人一定要试下挑战呢个,系几顶瘾架😜
👉🏿✨炸薯条(紫菜粉)+22蚊有半份💸