餐厅: 陶源酒家
资讯:

餐厅: 陶源酒家
资讯:

2024-10-21 967 浏览
同朋友book左食午市既2小时大闸蟹放题,1.坐低时已即时order左大闸蟹,预佢20-30分钟会送黎,点知等左50几分钟都未有,再去催问先有。2.入座时冇比任何食大闸蟹既工具我地,到上左大闸蟹时依然冇人比食蟹工具同蟹醋我地,问黑衫酒楼职员拎,佢拎到黎既数量又唔够我地用,再要求佢补返比我地酒楼职员就发脾气话:冇啦,比得你就系得呢份! 因为冇工具食唔到,坚持同佢拗左阵先话等阵揾人拎比我地。最后系我地问左另一个望落正常少少既职员拎,佢就即刻揾人拎左比我地。3.因为第一轮既大闸蟹等左差唔多成个钟先比到我地,导致我地够钟时仲有唔少蟹未食完。有个黑衫既中年男人职员黎收钱时就指住我地盘蟹,话:你地咁样唔得啰,咁样唔系食两个钟,而系食3个钟!我解释话因为你地第一转蟹等左成个钟先比到我地所以先咁,佢就燥底冇应走开左。最后我地超chur咁食埋剩低既蟹,亦都冇食3个钟先走。4.每次同黑衫果个中年男人职员order小食,佢都会话等阵会送过黎比我地,但就一样都冇送到过黎,中途催问佢都系一样既回答,最后都系冇送到过黎。5.酒店冇提供工具(例如胶桶)比我地放食完既蟹壳,我地自己执左d空碟出黎放。有个扎髻肥肥地负责
同朋友book左食午市既2小时大闸蟹放题

5.酒店冇提供工具(例如胶桶)比我地放食完既蟹壳,我地自己执左d空碟出黎放。有个扎髻肥肥地负责收碟既呀姐黎一野收左只我地未放满既碟,我地拉住左佢要求佢唔好收因为只碟未放满,佢都唔理死都要收,同埋唔肯比返只新碟我地放壳。

6.食野途中超多虫仔围住d野食飞黎飞去,无数只飞飞下掂到d酱油碟同野食d酱就jam住/浸死左,我地全程一路拨走佢地同禁死佢地都系源源不绝有新既飞过黎。

总结:呢间野d服务态度系想赶客,d蟹又唔系话超好食,服务态度极差,d职员又唔可以正常沟通,连基本既要都唔肯提供比客人,卫生状况又差,想开心食大闸蟹千期唔好拣呢间,唔会再黎光顾。

2024-10-20