2021-06-12 731 浏览
星期日朝早自己一个去食早餐,叫咗一份沙嗲牛肉乌冬+火腿煎蛋餐包+咖啡,落咗单之后5分钟个乌冬同咖啡就到,食晒个乌冬(大约15分钟之后),就同职员讲仲差火腿煎蛋餐包,职员冇帮我同厨房追单,净系话就到就走左去,好!我再等多一阵,再过多5分钟到,有个职员同其他客讲话我就走叫佢哋等我张枱,我就再同个职员讲我仲有嘢食未到,佢又系Hea我话就得,再过多5分钟左右,我再同个职员追单,点知佢问我系咪差杯咖啡?!即系代表佢哋根本一直都冇同我追过单!连我差啲乜嘢都唔知!我即刻起身走人,我同收银讲话收小我份火腿煎蛋钱,我等左足足三十分钟有多,我真系赶时间所以唔等!我明白假期去食早餐系比较多人同埋要等,但系最大嘅问题系佢哋嘅态度!我每次追单都有同佢讲话系差啲乜嘢,但追咗几次佢哋竟然以为我差咖啡?!到最后个经理竟然拎住杯打咗包嘅咖啡出收银处𠮶度俾我,我真系忍唔住发烂渣同佢讲话我其实系差火腿煎蛋餐包唔系咖啡!我讲咗三次喇!后都唔会帮衬!