Isaak’s🍜☕️平时食韩国野都每人二、三百走吾甩,今次我地系佐敦揾到间由韩国人经营半自助式韩式餐厅🇰🇷🤭仲听到周围都系讲韩文😆都几多韩国人黎食🤣佢地既价钱如果叫套餐都算平,我地叫左个六百左右几套餐,4人人均只系$160😆而且,仲有一扎啤酒可以饮🍻大家都认为可能系酒吧开酒都冇咁平。如果大家同朋友聚会,吹下水👭👫大家可以考虑下呢间餐厅,座位坐得几阔落😆#冬甩仔女_佐敦#冬甩仔女_韩国野🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻🍩食评👅🇰🇷Set menu set E $638👦🏻👧🏻部队锅🇰🇷🍲(6/10) 一上枱我地觉得部队锅份量都算大份😋我地4个人share黎食都d食吾晒,份量十足😍有年糕,菜,肠仔,午餐肉同埋公仔面等等既配料。味道中规中矩,胜于份量大份搭救🤭我地觉得抵食👍🏼👦🏻👧🏻炸鸡(甜酸辣&芝士)🍨🧀🐥(6.5/10)炸鸡炸得吾错🤭炸粉吾会太厚,刚刚好,望落炸得干身😆食落吾会成口腻👍🏼而且炸得脆口。系味道方面,我地觉得酸酸甜甜又辣辣地既味道,酱汁制得几好🥰而芝士味都算吾错🧀表面都有布有芝士碎,食落有微微既芝士香味🥰呢个配搭吾错😆3-4个人share黎食刚刚好🤣👦🏻👧🏻泡菜煎饼🇰🇷🍪(6.5/10)佢

[佐敦美食推介🍽 ] Isaak’s🍜☕️

#冬甩仔女_佐敦
#冬甩仔女_韩国野

🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻🍩食评👅
🇰🇷Set menu set E $638
👦🏻👧🏻部队锅🇰🇷🍲(6/10)

👦🏻👧🏻炸鸡(甜酸辣&芝士)🍨🧀🐥(6.5/10)

👦🏻👧🏻泡菜煎饼🇰🇷🍪(6.5/10)

佢地既泡菜煎饼份量都几大👀配料都多,吾会太粉。煎得香口😋又吾会煎得好油腻,中规中矩

👦🏻👧🏻麒麟扎啤酒2500cc🍺(一扎)

麒麟啤酒相信饮开日本啤酒既都知道咩味道😆套餐竟然有2500cc既啤酒,好大扎🤭超适合同朋友倾下计,啤一啤去🤩几惊喜,套餐包埋

♨️3款韩国野食+啤酒2500 CC,味道方面吾算太优秀,普普通通,4个人食好抵‼️食得好饱😆都仲有其他套餐选择🤭大家都可以试一试丫🥰

🍩冬甩小资讯🍩
1️⃣半自助形式,到收银处先付后送餐🤭
2️⃣ 餐厅坐位好阔落🥰有投影机可以睇韩国节目
3️⃣不设加一✔️

💲抵食:7.5/10
👅好味:6.4/10
🍩推荐:7/10

📍 Isaak's (佐敦)
佐敦柯士甸道19-23号永发大厦地下5号舖