2020-02-17 992 浏览
睇comment, 大家讲到好似几唔错咁, 咪谂住揾次机会试下啰. 点知....首先order完要等劲耐, 我以为慢工出细货, 点知上菜发现唔多对路, 羊扒完全冇羊味, 冇羊膻味, 你话系咩肉都得.... 另外个意粉, 多汁到一个点, 唔知以为倒泻水, 真系未见过king prawn意粉会搞成咁.... 连我最钟意嘅duck confit 油鸭脾饭都唔多掂, 得个咸字, 𠮶只死咸真系几难顶, 200几300蚊咁就倒左落海.仲有, 味道都算喇, 连service都好一般, 一个就反应慢几拍, 另一个就好似病病地咁, 无精打采. 讲真都几赶客.呢个时候我frd先话其实佢lunch食过一次, 觉得平平无奇, 但我地讲到咁想试又觉得可以畀多次机会.... 佢话上次lunch嚟, 有鱼生饭, 食落都觉得唔太新鲜, 味道非常一般, 完全唔值呢个价, 似系出面求其一间日式饭店, 50几蚊一个饭𠮶啲咁, 明明就系贵出面3倍....失望. 其实呢度好食嘅西餐 / 日本菜绝对存在, 特别系西餐, 选择繁多, 有得拣真系唔好拣呢间, 又贵又唔好食.

2020-01-16