2020-05-30 1086 浏览
上年年尾同埋今年年头都去过,记得上果两次真系好好食非常之难忘,厨房啲人都好用心机去做,啲和牛真系劲好食。琴日去咗,多咗一条VIP queue,原来上佢哋social media可以买定飞跟住唔使排队。我哋冇买VIP飞所以排 Walk In。我哋排第四个左右,佢同我哋讲大概半个钟就可以入到去,排我哋后面有10几个人,佢都系同佢讲半个钟就可以入到去。我哋发觉里面有个女仔,唔知道系咪part owner 但系佢俾好多friend系VIP插队🤬。其实等唔系问题但唔好同𠮶个人讲只需要半个钟跟住不停俾人插队。我哋最终排左一个小时多啲。终于入到去啦!坐低准备叫嘢食,发觉menu 只系得一种面可以叫,其他暂时供应😢。咁冇计啦,都等咗咁耐咁咪叫啰。真系唔系讲笑,我未食过啲咁难食嘅和牛面。同街边碗车仔面冇分别。🤨我怀疑佢运唔到啲日本食材嚟香港。仲要真系超难食。我平时真系冇所谓,但系今次嘅服务态度同埋啲嘢食咁鬼死难食,真系忍唔住手要写返𠮶review。我入去之前已经同侍应讲话你唔应该同每个人讲等半个钟就入得,其实来来去去都系等𠮶两个位,因为其他位你哋都俾晒啲熟人。除非你啲嘢真系好好食,如果你有一次失水准,以

我怀疑佢运唔到啲日本食材嚟香港。仲要真系超难食。我平时真系冇所谓,但系今次嘅服务态度同埋啲嘢食咁鬼死难食,真系忍唔住手要写返𠮶review。我入去之前已经同侍应讲话你唔应该同每个人讲等半个钟就入得,其实来来去去都系等𠮶两个位,因为其他位你哋都俾晒啲熟人。除非你啲嘢真系好好食,如果你有一次失水准,以后都冇人会再返嚟,点知真系比我讲中左🤣。
Some  sort  of  noodle
2020-05-29