2023-12-17 737 浏览
呢间嘢本身间中都会去下,因为味道系唔错。亦都介绍咗好多屋企人同朋友去食。但今日特登由荔枝角行到过去,全间嘢红A胶櫈要搭枱坐得逼夹已经唔在讲,一坐低就问食乜,问咗两三次。我坐都未坐定,你问乜鬼嘢啫!好啦,落单叫咗碗炸酱鸡肉腩肉米线,本身好肚饿,所以好期待。一上到黎,夹起一旧腩肉,全旧都系肥肉!!!拎第二旧睇,九成都系肥肉,第三旧都系九成肥肉,第四旧100%肥肉!另外两旧系正常嘅五花腩。因为𠮶四旧肥肉真系完全食唔到,所以叫咗阿姐过嚟问吓可唔可以换俾我。正常系醒目嘅即刻入厨房求其煮熟4旧腩肉就换俾我啦!点知𠮶个阿姐话:系咁㗎㖞,你落单𠮶阵又唔讲,你要讲明系要瘦腩肉呀嘛,如果唔系就系咁样随机抽㗎喇!我系咁啤住佢,摆明好唔接受佢呢个答案!但系佢完全冇愧疚咁样行开咗!喂大佬,阿姐你知唔知咩叫腩肉啊?你𠮶几旧系叫做肥肉,唔系叫做腩肉啊!你自己叫腩肉,会唔会expect全旧都系肥肉呀?听完佢咁样解释真系火都嚟,但系好地地食餐饭,真系唔想搲烂块面同佢喺度嘈!同埋个阿姐俾得啲咁嘅答案,好明显我都已经唔系第一个啦。讲多都嘥气跟住我拎咗只匙羹,将𠮶4旧超级肥根本食唔到嘅腩肉排晒喺度!全餐饭根本背脊骨落,好似俾
跟住我拎咗只匙羹,将𠮶4旧超级肥根本食唔到嘅腩肉排晒喺度!全餐饭根本背脊骨落,好似俾人呃咗一味𩠌咁样!
到我走𠮶阵真系好冇礼貌咁样将啲钱掉喺老细面前就走,因为呢餐饭真系令我对呢间嘢好失望!我去谭仔食,人哋啲腩肉一定会系五花腩,就算肥啲,我都清清楚楚见到系五层!蒜泥白肉就系薄啲,不过人哋全部都系五花腩,都唔会无啦啦一旧肥肉咁样俾你。
我系叫腩肉,唔系叫肥肉,一间正常嘅食肆系冇理由将啲下栏嘢照攞出嚟卖!仲要同我讲咁样系好正常!
如果个阿姐或者个老细同我食晒𠮶四旧肥肉佢,或者我条气会顺啲!
呢间嘢我会叫晒我身边啲人唔好去,唔系好唔好食嘅问题,系衰格!
炸酱腩肉鸡肉米线
用餐时段