2022-04-30 671 浏览
🍣衬夜晚堂食开返,即刻同屋企人食返餐日本料理,极度推荐呢间喺尖沙嘴嘅十和田总本店 @towada_sushi 🤤𠮶日食咗好多菜式,鱼生、海胆都好新鲜,食落好满足🙆🏻‍♀️以下喺推荐菜式🌟大家可以bookmark定,下次去嘅时候可以叫嚟食😆▫️三色丼▫️火炙左口鱼边丼▫️海胆蒸蛋▫️蟹膏沙律▫️炸鸡件▫️黑芝麻雪糕▫️海盐雪糕其实好多菜式都好吸引,但系上面都系我食完之后觉得下次都想食嘅菜式🤤值得推荐🙆🏻‍♀️🌟招牌嘅三色丼简直系一次过满足你三个愿望🤣🌟火炙左口鱼边丼呢个都好正,左口鱼食落好肥美,连下面啲饭都吸满晒精华🤤🌟海胆蒸蛋个蛋滑捋捋,海胆又好新鲜,正🤩🌟蟹膏沙律超级好味!(本人本身好钟意食蟹🤣)劲大pat蟹膏同埋蟹肉,连埋啲生菜食非常夹🤤好味到我第二日都回味紧🤣🌟炸鸡件虽然好邪恶,但系佢连个炸粉都好入味,惊喜之选🤫🌟最后梗系唔少得甜品啦,试咗三款口味入边比较推荐黑芝麻同埋海盐,食落比较浓郁😆
🍣
𠮶日食咗好多菜式,鱼生、海胆都好新鲜,食落好满足🙆🏻‍♀️
▫️三色丼
▫️火炙左口鱼边丼
▫️海胆蒸蛋
▫️蟹膏沙律
▫️炸鸡
▫️黑芝麻雪糕
▫️海盐雪糕
🌟招牌嘅三色丼简直系一次过满足你三个愿望🤣
🌟海胆蒸蛋个蛋滑捋捋,海胆又好新鲜,正🤩
🌟炸鸡件虽然好邪恶,但系佢连个炸粉都好入味,惊喜之选🤫
三色丼
火炙左口鱼边丼