2024-08-16
一行5 人试咗佢哋嘅$132餐。一个字:饿首先,佢哋嘅火锅分量仲少过吉野家嘅火锅餐,女仔食完都觉得唔够饱。5-6片猪肉/牛肉1只青口1只带子2只虾(有黑色虾肠)2条蟹柳1粒虾滑2粒鱼皮饺1个蔬菜杯(2块生菜,2块娃娃菜,1块南瓜,1块薄过纸嘅红萝卜片)半个乌冬(碎上)一罐汽水(冇无糖)坐低之后,我哋等咗将近半个钟先上菜,上漏咗一碟牛肉,我哋问返个楼面,佢竟然反问我哋点解会争一碟…. 点答? 酱料只系得豉油、麻酱同柚子醋拣,楼面话因为唔系传统火锅,所以冇其他料供应。 食物质素好一般,肉多肥膏,虾有黑色虾肠,半个乌冬大部份系乌冬碎,点渌? 仲要成枱只有一个汤壳。 用餐过程好大压力,成餐饭D楼面系同你斗快. 喺你周围行黎行去,见有吉碗就9秒9想埋黎收走。最过份系我哋未食完,楼面已经要上甜品。而甜品系一枝甜筒,放喺个锅旁边,未食已溶。 楼面姐姐讲得啱,果然唔系传统火锅,出面真系未食过。By the way,最后埋单要收原价($188)嘅加一,间野集团系ClubOne。
5-6片猪肉/牛肉
1只青口
1只带子
2只虾(有黑色虾肠)
2条蟹柳
1粒虾滑
2粒鱼皮饺
半个乌冬(碎上)
一罐汽水(冇无糖)