2022-10-03
👍🏻鸟取和牛三点定食 $320👍🏻鸟取和牛五点定食 $480极致和牛享受🤩!餐厅最近做紧鸟取和牛祭,有多款鸟取和牛套餐,可以试到唔同部位嘅顶级滋味午市套餐分咗两个价钱,平啲𠮶款$320包左三个部位,包括肉眼、肩眼、牛小扒,每样三块贵啲𠮶款$480就包咗五个部位,多咗牛柳同西冷,每样两块,全部都系鸟取和牛以拼盘上枱,配以红黄椒同粟米,可以烧埋嚟食套餐仲有沙律、前菜、珍珠米饭同面豉汤,包嘢饮鸟取和牛整体无论肉质、油花同色泽都非常出色丰腴嫩滑,油花多且分布平均,就算脂肪含量较低嘅牛柳都一样咁软嫩🤤👍🏻完全就系入口即溶嘅感觉,爆发满满油香,超级满足嘅Lunch🥹!两个餐相比个人觉得三点定食性价比高啲啲,虽然部位少啲但份量差唔多同埋午市比晚市平好多😆-🔸牛柳🔸肉眼🔸肩眼🔸西冷🔸牛小扒-味道:10/10性价比:7/10-📍#和牛烧肉纯 #YakinikuPure @yakinikupure铜锣湾恩平道42号亨利中心15楼
👍🏻鸟取和牛五点定食 $480
以拼盘上枱,配以红黄椒同粟米,可以烧埋嚟食
套餐仲有沙律、前菜、珍珠米饭同面豉汤,包嘢饮
鸟取和牛整体无论肉质、油花同色泽都非常出色
同埋午市比晚市平好多😆
🔸牛柳