2016-08-03 163 浏览
夜晚一个人自己行开旺角亚皆老街,有啲肚饿,见到到有间麦当劳,我就谂都唔谂即刻行入去, 呢间餐厅夜晚十一点几十二点都好多食客,今次我叫咗个一号餐(麦乐鸡6件装)饮coke zero,个餐系配中薯条,今次我嘅用餐经验都唔错,由排队点餐到攞餐,都系五分钟以内,速度多十分之快,餐厅环境都算干净,唔会有用完餐嘅托盘留喺枱面冇人执, 食物方面,炸薯条炸得十分之好,冇油益味,薯条亦冇炸得太淋或者炸得太浓. 而麦乐鸡方面外脆里面弹牙,口感唔错,麦乐鸡嘅肉质还好,唔会太过粉, 配合酸甜适中嘅烧烤酱, 酸咸甜味比例啱啱好,唔会太重味道.而喺饮品方面, 我系叫左走冰嘅 Coke Zero, 入口感唔会太淡或者感觉太水, 整体用餐感觉同埋经验十分之smooth, 呢度用餐系一个极速填饱个肚嘅好选择!
一号餐(麦乐鸡6件装)
中薯条
麦乐鸡6件装
麦乐鸡
烧烤酱
麦乐鸡+烧烤酱
等候时间
5 分钟 (堂食)
$23 (宵夜)
一号餐(麦乐鸡6件装)
中薯条
麦乐鸡6件装