2024-12-13 1409 浏览
近圣诞节,都系时候揾间好餐厅嚟庆祝啦!一坐底就会有Nuts,果仁类型好多,而且最特别嘅系佢哋用咗一个浴缸造型嘅碗装住,好啱拍照打卡。而前菜有 香烤西班牙八爪鱼脚伴 加泰罗尼亚红,味道鲜美,八爪鱼脚香脆多汁,同埋加泰罗尼亚红嘅酱汁更加突显味道。唔好忘记试下佢哋嘅澳洲M3和牛肉眼扒,我叫咗五成熟,牛肉嘅质感好软滑,而且肉味浓郁,真系一试难忘。另外仲有脆皮猪手配阿根廷奇米丘里青酱,猪手外皮烤得香脆,肉质又唔会太干,搭配阿根廷奇米丘里青酱更加地道。最后,佢哋嘅饮品都好靓,特别推荐Bananananana同Flamingo。Bananananana用上香蕉同牛奶,清新又滑顺;而Flamingo系用天鹅造型嘅杯服务,饮品系以西柚为基调,味道酸酸甜甜,好适合作为结尾饮品。另外佢地依排推出左新嘅cocktail同tea set,仲有定期会有live brand,超值得去!!!
近圣诞节,都系时候揾间好餐厅嚟庆祝啦!