餐厅: The Trafalgar Brewing Company
资讯:

2020-09-12 1333 浏览
每月必到的西餐厅,之前次次都挂住食又唔记得影相,门面系酒吧原来佢厨房出品很多美食,自问嘴刁的我们,心思思最少每个月最少来两次,食物出品水准颇高,稳定,大众化价钱,性价比高决定写个食评分享一下,今次又叫左好多Nachos黑椒牛柳粒炸薯皮芝士水牛芝士条炸鱼薯条蜜糖鸡翼蟹肉天使面西冷牛扒(必食又唔记得影相)甜品Apple Crumble (又唔记得影相)同场加映当日家父牛一,自带蛋糕去唔收切饼费,侍应拎蛋糕出嚟时,自动带领唱生日歌
决定写个食评分享一下,今次又叫左好多

黑椒牛柳粒
炸薯皮芝士
水牛芝士条
炸鱼薯条
蜜糖鸡翼
西冷牛扒(必食
又唔记得影相)
甜品Apple Crumble (又唔记得影相)
同场加映
Nachos  /  蜜糖焗鸡翼