2023-04-22
· 海言厨师发办鱼生饭 (特上) $430每月1号开放下一个月booking 绝对值得等待既厨师发办! 拣左最贵𠮶个 食材比起(上)个一款刺身类型少4-5种 份量少啲同埋无咁矜贵 eg. 无拖罗无白子 可以根据个人喜好选择 当日有14款刺身 真心每一款都超级好食 食材新鲜 刺身好鲜甜 即使平时唔系好食三文鱼带子同虾呢啲常见刺身以外既鱼 都全部清晒 仲要系觉得每一款都超正! 推荐!🫡✨饭会附送茶碗蒸同沙律 茶碗蒸正常发挥够滑够嫩够料 店铺空间较细 不过要赞店员既态度好到傻 解释得劲详尽 耐心有礼貌 service好好! 已经book定下一次再食🥹另外亦有一款江户前散寿司 个款系用盒rather碗去装 同样系刺身丼饭 但江户前会选用寿司醋饭 加上芝麻紫菜酱油等调味 刺身品种与数量都同厨师发办(上)个款差不多! —————————————————————😋 𝘵𝘢𝘴𝘵𝘦? 9/10 🥳 𝘦𝘯𝘷𝘪𝘳𝘰𝘯𝘮𝘦𝘯𝘵? 7.5/10🤑 𝘤𝘱 𝘷𝘢𝘭𝘶𝘦? 8/10🤩 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵? 9.8/10—————————————————————📍 海言どんぶり専门店中环威灵顿街55号地库
饭会附送茶碗蒸同沙律 茶碗蒸正常发挥够滑够嫩够料
—————————————————————