2024-01-04
天气冻梗系食火锅啦!呢间我都系第一次帮衬,估唔到咁高水准,地方够大又阔落,而家做紧优惠星期一至日套餐7折单点85折,星期一至四全单78折,五六日就全单88折,见有折食豪D😂汤㶽海南椰子鸡(半只)$168汤底好大㶽仲劲足材料又香又浓椰子🥥鸡、粟米、云耳、雪耳、红枣。感觉得好滋润,再配半份新鲜鸡,用上花雕酒腌制特别香,鸡肉仲好鲜嫩多汁,啖汤好甜好满足呀!😋特价台山桶蚝5只 $148蚝最紧要新鲜,每只都又肥又大又厚肉,大大只好饱满,口感鲜甜爆汁有海水味。顶级安格斯牛肉$178钟意食牛一定要叫,其实店内有几款不同牛部位可以叫。我钟意安格斯牛雪花分布均匀,灼几秒就已经可以食,有口感牛肉鲜嫩唔靭仲好腍。新鲜猪润$68灼一灼就可以食好滑、鲜嫩。椒盐鱿鱼须$88大量炸蒜作为餐前小食一流,鱿鱼条条手指咁粗,送啤酒伴食无得输。古早味墨鱼丸$108自家制手打墨鱼丸一碟有八粒,食到一粒粒墨鱼肉,真材实料。大大粒云吞$78云吞店家自制,每一粒都有两只大虾。仲有好香鲣鱼肉做馅料,云吞爽口弹牙必试。特大新鲜果茶$68卖相吸引用来打卡一流,有水果肉还有干果及柚子梳打,酸酸甜甜好解喝呀!☺️
汤㶽海南椰子鸡(半只)$168
特价台山桶蚝5只 $148
顶级安格斯牛肉$178
新鲜猪润$68
灼一灼就可以食好滑、鲜嫩。
椒盐鱿鱼须$88
古早味墨鱼丸$108
自家制手打墨鱼丸一碟有八粒,食到一粒粒墨鱼肉,真材实料。
大大粒云吞$78
特大新鲜果茶$68