2024-05-15 39 浏览
呢间超高质嘅烤鱼店 不知不觉已经开咗分店🥰 可能大家唔知佢地系烧烤堂条line 除咗烤鱼仲同有陀地烧嘅串烧食🤩✨多重享受👍🏻依家见到越来越多人北上食嘢🥹 但想讲其实香港都有好多做得好好嘅餐厅🔥 唔系话上面就一定平靓正🙅🏻‍♀️ 希望大家多多支持呢啲有质素嘅小店‼️❣️招牌羊肉串 $36@2❣️卤水猪大肠 $24@2❣️泰式墨鱼须 $32@2等紧条鱼嘅时候可以食返几串串烧配啤酒开胃先🔥呢几款都有惊喜‼️羊肉有恰到好处嘅羊臊味 仲要有点油分烧到微焦🐏墨鱼须系啲青柠鱼露嘅味道非常新鲜弹牙的🦑卤水猪大肠卤完再炸 简直系诚意之作 唔使食街边嘅咁污糟🐖佢哋嘅串烧都通常都两串起 但价钱质素真系冇得挑剔🙆🏻‍♀️❣️酸辣金汤酸菜 清江鱼 $298店员有仔细介绍鲈鱼同清江鱼嘅分别🐟 清江鱼平时真系少食到 系河鱼可能会有少少泥味 (我唔觉) 偏肥嫩肉我觉得好适合做烤鱼🥰烤鱼有先炸过所以好香 仲要超大条长过个烤盘‼️ 条鱼都好少骨 非常易起肉👍🏻 肥肥哋更加觉得自己吸收紧Omega 3😂 同埋啖啖protein haha✨拣咗酸辣汤好正 唔会太油 入晒味同各款配料都好夹😆✅ ❣️依家免费送埋配菜组合 op$68😂真系会平到笑₍

❣️招牌羊肉串 $36@2

❣️酸辣金汤酸菜 清江鱼 $298
烤鱼有先炸过所以好香 仲要超大条长过个烤盘‼️
拣咗酸辣汤好正 唔会太油 入晒味同各款配料都好夹😆✅

❣️依家免费送埋配菜组合 op$68😂
真系会平到笑₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎ 可能新开张免费送埋土豆片 魔芋 莲藕 莴笋 娃娃菜 芽菜‼️
仲要份量唔少 三四个人食个烤鱼再加啲配料都食得饱🐟
呢几款配菜都同个汤夹到黐线😆煮到入味真系好L正🔥
手切美国牛小排

❣️手切美国牛小排 (half) $68
靓牛完全冇急冻感🙆🏻‍♀️ 肉味浓🐮
手打墨鱼滑

❣️手打墨鱼滑 $32
劲正 好想自己买返屋企煮面食😂 仲要有粒粒嘅墨鱼又弹牙🐙 定价良心🤩

❣️Sapporo $48
例牌买一送一 一pint慢慢饮配串烧或者烤鱼都超爽‼️