2021-01-12 764 浏览
❣️ 48小时慢煮烟熏手撕猪温泉蛋扁意粉 $102     48-hours Sous Vide Smoky Pull Pork Linguine with Pouched Egg扁意粉份量多都淋身但系手丝猪肉偏咸🥴慢煮温泉蛋水准正常 虽然唔会觉得油腻但系以意粉黎讲算系咸 不过整体黎讲都系好食😋❣️慢煮安格斯封门柳(12oz) 伴薯蓉佐阿根廷青酱$218 Sous Vide Angus Manger Steak (12oz) with mashed potatoes & chimichurri sauce 牛柳比得好足份量偏大🙈❣️有沙律薯蓉加牛柳 就算一个男仔食量都食唔完 所以女仔建议二人share☺️薯蓉略嫌打得唔够碎会食到有薯粒 另外特别系店员会好有心思解释食材由来同埋食法💛❣️Peach Soda & Chocolate     $40 & $46 // 跟主食半价     饮品方面拣咗一杯手调特饮peach soda整体而言不过不失 会有干花系面 卖相吸引😍味道都唔错😈蜜桃味几浓☺️另一杯系朱古力 本身朱古力唔太浓 仲要落得太多冰冲淡朱古力味 性价比唔太高🙈
❣️ 48小时慢煮烟熏手撕猪温泉蛋扁意粉 $102

❣️Peach Soda & Chocolate
     $40 & $46 // 跟主食半价

题外话/补充资料: ✔️食物上枱时间大约12-15分钟☺️ 现金/Payme/Visa&无需预约
2021-01-06
庆祝纪念