今日我去咗呢间喺旺角波鞋街附近嘅90s Lazy,好好享受咗一个Lazy嘅下午☕️。之前都嚟食过3-4次,每次都留低好好嘅印象,除咗系楼上店静静哋,食物质素都唔错🌟,各位店员都好有礼貌好Sweet🫶🏻!🍝明太子蟹肉忌廉意粉 $128如果有爬文,大家都会睇到好多人大赞呢个必食🌟!一夹起啲意粉见到有出烟就知应该几正,明太子落得非常足👍🏻,仲有蟹肉提鲜,每啖都好浓郁好Creamy,好好味㖞真系🤟🏻!🧇鲜果窝夫配雪糕 $118窝夫有4块,两个人Share啱啱好!个窝夫够晒厚,但好易切,个边仲烘到有少少㶶㶶哋嘅脆口,口感唔错😋!呢排都冇乜食到咁高质嘅甜品,好满足呀😍😍!同埋觉得佢哋啲摆盘几有诚意,啲生果劲多🙀,有全条香蕉🍌、蓝莓🫐仲有好多火龙果,窝夫上面仲落咗啲果仁碎碎,成个卖相好丰富啱晒打卡,性价比好高💛!上面两样嘢食份量都好足,所以简单嗌返杯咖啡就好已经好饱!☕️热Latte 跟餐加 $22 有拉花靓呀!味道唔会好甜好涩,都OK!🍫Ice Mocha 跟餐加 $25一嚟到见有杯嘢有朱古力挂杯,就知唔系求其冲,嗌咗少甜饮落都几好饮!不过今日太旺场,影唔到个店内环境。其实成个感觉都几Chill🍀,枱

🍝明太子蟹肉忌廉意粉 $128
如果有爬文,大家都会睇到好多人大赞呢个必食🌟!

🧇鲜果窝夫配雪糕 $118
窝夫有4块,两个人Share啱啱好!

上面两样嘢食份量都好足,所以简单嗌返杯咖啡就好已经好饱!

☕️热Latte 跟餐加 $22
有拉花靓呀!味道唔会好甜好涩,都OK!

🍫Ice Mocha 跟餐加 $25

不过今日太旺场,影唔到个店内环境。
其实成个感觉都几Chill🍀,枱与枱之间好有空间,啱晒Girls Talk倾偈👭,尽诉心中情!

2023-05-26