2019-11-11
一出䢂门就已经好震撼!入到去环境好宽敞,今日啱好坐系窗边,阳光正好。好多食物选择,最中意🥢明太子天使面 同🍸夕阳无限好,打卡系数高🆙整体性价比都唔错————————————————————◆明太子忌廉天使面◇HKD88超级creamy,甜甜地,蒜头味好香,天使面挂汁效果一流!每条面都沾满酱汁好入味,粒粒明太子好有口感🐟◆命运赌城小食拼盘(小)◇HKD88食到乜全凭运气😂今日系薯条🍟x洋葱圈x鱿鱼圈xfish finger。炸得好香脆,洋葱圈炸粉微厚但系洋葱味道超浓,薯条脆得来入面仲好多肉,食到薯仔味◆Classic Benedict Egg◇HKD88有薯饼,番茄,沙律,班尼迪蛋,好丰盛🍳蛋仲识震㗎,切开好流心,松饼又唔硬,几好食!薯饼就冇配茄汁,我地就点拼盘嘅茄汁食🍅◆夕阳无限好x富士山下◇HKD88打卡必备📷好靓!两球雪糕浮系上面,泡沫入口即溶,下层系芬达/波子汽水,好有gimmick👀
————————————————————
◆明太子忌廉天使面◇HKD88