2021-01-06 151 浏览
:【黄店推介 - Layback Cafe and Bar@尖沙咀🐟】🐷🐷💭雇员失业迫放无薪假? 唔怕! 信政府! 一嘢派钱比雇主, 帮紧你架啦🔥!! 咁政府做错嘢冇封关? 爆疫好正常就梗系由市民埋单啦! 最近终于晚市开番堂食, 猪仔都强势回归啦🥂!! 可以落街食嘢当然要多多帮衬垂危嘅黄店啦! 特别系较少人知嘅楼上cafe。其实好多间唔出名嘅小店都好特别, 好靓又好食架!! 今次要介绍嘅菜式系英国著名嘅fish & chips! 希望仲未续到BNO嘅老豆第日可以多啲带我去英国食, 呼吸自由嘅空气啦!!🐷🐷💬1️⃣英式炸鱼配黑松露薯炸($128)即叫即炸关系, 猪仔坐左十几廿分钟先有嘢食! 出嚟条鱼仲大过两只猪🐷🤣! 炸粉唔厚又松脆, 啖啖鱼肉好juicy又好滑, 一啲都唔鞋口, 加少少柠檬汁就吊番起鱼鲜味!!!仲有🐷最钟意嘅幼薯条, 配好重手嘅黑松露, 基本上唔使点茄酱都好好味!🐷🐷💬2️⃣苹果蜜桃鲜打绿茶($40)🍵去cafe chill下就梗系要叫嘢饮, 抗疫健康啲推介鲜榨水果茶, 好足料架!

🐷🐷💬1️⃣英式炸鱼配黑松露薯炸($128)

🐷🐷💬2️⃣苹果蜜桃鲜打绿茶($40)🍵

2020-08-28