2019-11-12 95 浏览
楼上cafe cover 日式屋台屋2个人唔知食乜好 🤔,又唔想去茶餐厅食完比人赶,想吹吹水坐多阵都唔得, 终于去左呢间楼上cafe , 之前都已经嚟过啲嘢食好好食,估唔到今次上到嚟,转咗做日式嘅,新装修好靓, 所以我哋就谂都唔谂,就入咗去试吓 🤣 。叫左个日式咖喱炸鸡饭 😋,咖喱汁味道岩岩好, 配埋炸鸡外脆内软好juice👍赞👍,酱油叉烧拉面 ,竟然令到我好似身在日本食紧拉面既感觉, 👍赞赞👍芝士明太子玉子烧 ,真系宝宝要哭了😂, 点解会咁好食架 😍😍不得不提d饮品,又靓又好饮 (无念)抹茶红豆冰香甜岩岩好 ,用左360奶盖滑到不得了,🤩我的最爱🤩,朋友叫果杯(海月)提子味成杯紫色, 底下仲会发光的 ,靓到哗哗声🥰,今晚同朋友真系食得好开心, 大满足😘😘
楼上cafe cover 日式屋台屋