2022-09-25
榴梿放题完左成个月先的起心肝写返个食评本身book左七月食榴梿,不过最后因为供应不稳定被取消booking,最后改期八月食今年榴梿放题有榴梿茶点,榴梿炖鸡汤咸点唔错,甜点除左山竹啫喱外,其他都麻麻地榴梿炖鸡汤净系听个名已经觉得好呕心但原来饮落都唔错,食到好腻嘅时候送上呢碗热汤,饮下啲咸野可以减下甜腻感其实都唔太记得当日有乜品种嘅榴梿,但无论乜品种都好,质素/味道都系样衰都系罪😆除左第一碟上嘅榴梿外表完整,refill嘅榴梿全部都系烂溶溶,样衰衰但服务质素就非常值得赞,员工热情又勤快成日都会走埋黎问洗唔洗refill呢碟系第一碟上嘅榴梿,每品种都有一件,卖相比refill嘅靓仔好多(上年都有黎pier食榴梿放题,质素/味道都一样麻麻地。今年抱住会有改善嘅期望下再比多次机会pier再试多次,但都系失望而回)
今年榴梿放题有榴梿茶点,榴梿炖鸡汤
咸点唔错,甜点除左山竹啫喱外,其他都麻麻地
榴梿炖鸡汤净系听个名已经觉得好呕心
但服务质素就非常值得赞,员工热情又勤快
成日都会走埋黎问洗唔洗refill