2024-04-13 446 浏览
那天约咗朋友上去呢度食墨西哥菜,门口是比较隐蔽,但系便利店隔离见到餐厅嘅灯箱,就行上楼梯去一楼,抬头就见到大大个绿色牌和门口。餐厅𥚃面嘅环境与大厦太不一样啦!𥚃面是深绿色主调配木枱和白色墙,特色灯饰和2面是光猛大玻璃,环境几舒适。🌶️ 🪽Mild Spiced Hot Wings墨西哥香烤鸡翼(微辣)(6只) (HK$85).食鸡翼一定系食酱汁,微辣嘅辣度啱我呢啲怕辣又想食鸡翼嘅人,调味得好惹味.鸡翼烤得香口,鸡肉嫩滑多汁👍🏼🛸🍔Mobin ‘UFO’ Crispy Cheese Burger (HK$115) .用芝士放在汉堡包上烤焗到脆片咁,令外表好似顶大墨西哥帽,好特别!.芝士脆片下面有只日本煎蛋,虽然影影下相个蛋黄已经流咗出嚟,但味道很好👍🏼.之后就有好出色的自家制传统香脆烟肉和浓味嘅酸椰菜,烟肉厚切令口感丰富,酸椰菜,又咸又酸,但可以减腻🫚🍹 Spiced Ginger Fizz香料蜜糖柠檬姜汁气泡水 (HK$60).鲜姜榨汁,加入蜜糖、柠檬汁和气泡水,甜甜辣辣微酸的多层次味道,好特别㖞!🍑🍹 Peachy Iced Tea 蜜桃冰茶 (HK$60).鲜蜜桃果汁味好甜蜜,配搭冰

🌶️ 🪽Mild Spiced Hot Wings
墨西哥香烤鸡翼(微辣)(6只) (HK$85)
.鸡翼烤得香口,鸡肉嫩滑多汁👍🏼

Mild Spiced Hot Wings

🫚🍹 Spiced Ginger Fizz
香料蜜糖柠檬姜汁气泡水 (HK$60)

Spiced Ginger Fizz

.鲜蜜桃果汁味好甜蜜,配搭冰红茶,凉快~

Peachy Iced Tea

🍓🍰 Strawberry Cheesecake with Strawberry Jam and Vanilla Ice Cream
士多啤梨芝士蛋糕配士多啤梨果酱和云呢拿雪糕(HK$68)
.芝士蛋糕上面加一层士多啤梨果酱一起焗,所以蛋糕是微暖的,然后淋上一些士多啤梨酱令果甜味更突出
.冰冻的云呢拿雪糕令口腔有一暖一冻的感觉,好正👍🏼

📌提提你:此餐厅堂食会收取10%服务费喔!
2024-04-07
Mild Spiced Hot Wings