第三站

Station 3 Cafe
2019-05-01 89 浏览
嚟紧就嚟去旅行,所以要同朋友倾下行程。谂紧揾咩地方可以坐耐啲,大家倾多啲。有朋友话嚟过呢度食嘢,有旅游书可以睇下,咁就梗系过嚟呢边,慢慢坐低倾下行程啦!发现金鸡广场呢边其实都几多食肆,可能因为咁样分散左啲客源嚟到呢度唔使等位真系好啦🥳呢度除咗有套餐之外,当然会有小食,所以我哋就嗌咗一个黑松露薯条,同埋其实我哋都多人嚟嘅,所以叫咗一个特色拼盘,有唔同嘅小食比大家拣,咁就啱晒啦。😁😁至于嘢饮,哇,一定要讲下!👻👻👻我哋本来谂住拣啲有特色啲嘅嘢饮,所以就叫咗啲特饮啦。发现呢度嘅嘢饮好特别,系用塔罗牌嘅卡名黎改名。不过后边有讲到明系用乜嘢材料黎整嘅,所以望住都唔会一头雾水,不过我望望下见到有一个好特别嘅嘢饮,个名叫做世界!原来系类似厨师发板嘅嘢饮版,所以每一次黎嗌都唔同架。咁我梗系黎试吓啦🤩🤩🤩结果今次嚟到嘅系海盐奶昔。甜甜地嘅奶昔加埋海盐嘅小小咸味,够晒吊味。个人觉得呢种特色饮品比起任何花茶更加特别,而且又唔使决定叫乜嘢嘢,咁啱晒懒人嘅我,推!😆😆😆特色拼盘其实都几多嘢食选择,有蜜糖鸡翼,春卷,日式炸饺子,丸同埋麦乐鸡。值得一提嘅系佢啲麦乐鸡加埋蜜糖喺上边。呢一个配搭十分之新鲜,平时系连锁快

至于嘢饮,哇,一定要讲下!👻👻👻

世界

特色拼盘其实都几多嘢食选择,有蜜糖鸡翼,春卷,日式炸饺子,丸同埋麦乐鸡。值得一提嘅系佢啲麦乐鸡加埋蜜糖喺上边。呢一个配搭十分之新鲜,平时系连锁快餐店食到嘅麦乐鸡,系配甜酸酱。今次配蜜糖又出奇地夹㖞,提议大家嚟试吓呢个新鲜嘅配搭😏
特色拼盘

仲有黑松露薯条。呢一个黑松露薯条系将黑松露碎洒喺薯条上面,然后点番茄酱。不过我就觉得就算唔点番茄酱,就咁食薯条都已经好足够。大家黎试嘅时候都可以学我咁,唔点番茄酱😁😁😁
黑松露薯条

世界