2024-12-26
嘢食都几大碟,炒芥兰和西柠鸡,味道都唔错,豉油王炒面都几入味,牛肉煲系牛肉细旧啲,但系都几好食。食物送上速度很快,男侍应态度服务好好,又主动热诚,值得赞!不过,系楼面个著制服个女侍应/知客态度唔专业亦都唔礼貌,有「赶客」成份!我哋准时入去,个女知客唔知道系咪唔识睇电话画面,俾佢睇OpenRice嘅订座,佢都唔识睇,又问埋一啲唔系OpenRice要问嘅问题,最后先要问我攞电话,先对到订座资料,唔通佢唔识睇中文或英文字?岭南大学岭南楼餐厅酒楼,话晒都系有专业人士入去食饭,个楼面女之下点会连英文都唔识听又唔识讲又唔识睇?去几次啲朋友都觉得个女知客好冇礼貌!岭南楼应揾另一个态度好又专业又识英文嘅楼面女士应招待客人!始终系大学嚟㗎,唔识睇英文,都需要讲礼貌英文啦,仲要识讲有礼貌嘅广东话先够专业!
食物送上速度很快,男侍应态度服务好好,又主动热诚,值得赞!